Flygg helt fritt i världens ända vindtunnel för indoor skydiving och upplev något helt annorlunda. En flygning motsvarar ett hopp från Mount Everest. Upplevelsen finns i orginal men man kan även välja att göra en VR-version av upplevelsen.

person flyger med wingsuit
  • Sväva helt fritt i vind på upp till 200 km/h

  • Precis som ett basejump fast på land

  • Flygtid motsvarar ett basejump från Mount Everest

Wingsuit – Upplevelseföretag att välja bland

live it logga
  • Endast hos Live it
  • Pris från 895 kr/person
  • Flygtiden är 2 x 1,5 minuter
  • Upplevelsen utförs i grupp

Wingsuit

Wingsuit är den ultimata upplevelsen för dig som gillar adrenalin, fart och helt galna upplevelser. Wingsuit är en av de absolut populäraste extremsporterna och är älskat av mängder av människor jorden över. Nu har du äntligen möjligheten att få uppleva hur det faktiskt känns att utöva denna extremsport på ett helt säkert och unikt sätt.

I världens enda vindtunnel för indoor wingsuit flygning kommer denna otroliga upplevelse att ta plats och du kommer garanterat inte bli besviken. Ni börjar upplevelsen med en genomgång där hela upplevelsen och vad ni kan förvänta er förklaras. Ni har självklart också möjligheter att ställa frågor om det är någonting ni undrar över. Efter genomgången ska alla känna sig säkra och kanske lite nervösa inför vad som väntar.

Efter den snabba genomgången är det dags att sätta på sig sin wingsuit innan man tar plats i vindtunneln. För att ta sig in i vindtunneln går man igenom ett avancerat säkerhetssystem och du har hela tiden din instruktör med dig. Även under själva upplevelsen kommer det finnas utbildade instruktörer som kommer att hjälpa dig och se till att allt går så bra som det kan.

Flygtiden är 2 x 90 sekunder. Detta kan låta som en kort flygtid men det är det absolut inte. Flygtiden motsvarar ett hopp med en wingsuit från Mount Everest.

Innan själva upplevelsen är det några saker som kan vara bra att tänka på. Använd kläder som gärna sitter lite löst och ha gärna skor som går att dra åt eller knyta. Det finns olika maxlängder och maxvikter. Maxvikten är 120 kg och max längden är 210 cm. Minimum längden är 140 centimeter och man behöver vara minst sju år gammal för att kunna delta i denna upplevelse. Gravida och personer med nack och ryggproblem bör inte delta i denna typ av upplevelse.