Upplev en härlig kväll i Whiskyns ära. Kombinera båttur och whiskymässa, härlig musikunderhållning och 24 timmar av semester. Åldersgränsen är 21 år och upplevelsen finns tillgänglig från flera olika platser i landet. 

whiskey
  • Dygnskryssning mellan Stockholm och Mariehamn

  • Fem provningskuponger ingår tillsammans med din Economy hytt

  • Drygt 550 olika typer whisky presenteras 

Whiskykryssning – Upplevelseföretag att välja bland

  • Finns från ett flertal orter
  • Pris från 595 kr/person
  • 24 timmars whiskykryssning
  • Från 20 år

Whiskykryssning

En whiskykryssning är en perfekt upplevelse för alla som älskar whisky. Ett perfekt tillfälle att testa på nya och exklusiva sorter du aldrig provat tidigare. En dygnskryssning med övernattning där du kommer att åka mellan Stockholm och Mariehamn. Du kommer att få en Economy-hytt och en allmänt bekväm resa.

Under själva upplevelsen kommer ni att få ta del av en otrolig whiskymässa som inte går att hitta förutom just här. Med mängder av unika sorter och fantastiska årgångar till fantastiska priser är det precis här du vill befinna dig om du älskar whisky.

Den här kryssningen är helt unik och verkligen ett måste för dig som älskar whisky. Det kommer serveras unika sorter och totalt över 550 olika whiskysorter som du kommer får möjligheten att smaka av under whiskykryssningens gång. Du får även rabatterade priser ombord på båten på ett enormt utbud av whiskysorter som du kan köpa med dig hem.

Och så får vi inte glömma whiskyauktionen där du får möjligheten att buda på fantastiskt exklusiva utgåvor. Många av sorterna som presenteras är väldigt fina och kan göra vilken whiskyälskare som helst sugen.

Njut av allt som Silja Line har att erbjuda när du tar en break från mässan. Självklart finns det vanliga utbudet som Silja Line erbjuder som mängder av barer, restauranger och annan trevlig underhållning. Silja Line har ju även sina egna tax free butiker så se till att inte missa dem. De erbjuder även olika behandlingar och vissa fartyg har även en spa avdelning samt en pool. Se till att prata med arrangören du väljer vad som finns ombord på just den kryssningen du ska åka.

Ombort hittar du mängder av olika aktiviteter för alla åldrar som lekrum och barnfilm.

För att få delta i denna upplevelse måste du vara minst 21 år gammal och kunna visa upp giltig legitimation. Kan du inte visa upp giltig legitimation kommer du tyvärr inte bli ombordsläppt så se till att inte glömma det.