Spa weekend Stockholm är den perfekta upplevelsen för dig som bara vill komma bort från all stress och koppla av en hel helg. Spaanläggningen erbjuder bastu och pool och olika typer av behandlingar. I priset ingår övernattning, spabehandlingar och och halvpension (frukost och middag).

spa i stockholm
  • Avnjut en hel dag av total avslappning och återhämtning

  • Spaanläggning med bad och bastu

  • Perfekt att ge bort som gåva vid många tillfällen

Spa weekend Stockholm  – Upplevelseföretag att välja bland

live it logga
  • Välj mellan flera spahotell
  • Upplevelsen är för 2 personer
  • Total kostnad från 5 245 kr
  • Heldag inklusive 1 övernattning

Spa Weekend Stockholm

Spa weekend Stockholm erbjuder en massa lyx, avkoppling och sköna stunder. Upplevelsen är för två personer och då ingår övernattning samt spabehandling och en god middag i en avslappnande miljö.

Spa weekend Stockholm är alltså en upplevelse för två personer som inkluderar övernattning. Det är ett perfekt tillfälle att unna dig själv eller någon du tycker om ett härligt dygn av avslappning. Med en fantastisk spaavdelning, bastu, pool och en fantastisk miljö är detta den perfekta breaken från vardagens alla måsten. Ni kommer att bli tilldelade ett lyxigt dubbelrum och det ingår även halvpension i denna spa weekend.

Under er vistelse är ni fria att göra det ni känner mest för. Varför inte slappa i bastun, ta ett dopp i poolen eller baka luta sig tillbaka och läsa en härlig bok. Hur upplevelsen kommer att vara är helt upp till er och ni får avgöra helt själva när ni önskar göra de olika aktiviteterna. Detta är alltså en separat upplevelse där ni inte kommer göra någonting i grupp som ibland kan vara fallet vid andra typer av spaupplevelser.

I spa weekend Stockholm ingår även en 50 minuters massage eller ansiktsbehandling som ni kan boka in och göra vid ett passande tillfälle under er vistelse. När skymningen nalkar bjuds det på en härlig middag och på morgonen serveras självklart en härlig frukostbuffe som erbjuder alla de där godsakerna man kan tänka sig.

Lån av badlakan samt badrock ingår och ni får självklart nyttja dessa under hela vistelsen. Tänk på att ta med er badkläder om ni planerar att ta ett dopp i poolen. För att få delta i upplevelsen måste man vara minst 18 år. När du gör din bokning är det viktigt att du uppger om du har eller möjligtvis har haft några hälsoproblem eller om du skulle vara gravid.

Spa weekend Stockholm är den perfekta upplevelsen att unna sig själv, att ge bort, men även att få. Passar perfekt som gåva vid en mängd olika tillfällen och då den som får gåvan själv kan boka in när det passar den personen bäst är upplevelser sällan en gåva som blir fel.