Populäraste upplevelserna i Stockholm

Bodyflight Stockholm

personer flyger bodyflight

Nu kan du äntligen få uppleva tyngdlöshet och känslan av att flyga i denna oförglömliga upplevelse. Passar de flesta åldrar.

Kryssning för två

kryssningsfartyg

Upplevelsen kryssning för två är perfekt att unna sig själv och någon man tycker om men passar även väldigt bra att ge bort vid olika tillfällen

Köra Ferrari

röd ferrari

Har du alltid drömt om att köra en supersportbil? Gör din dröm till verklighet med denna fantastiska upplevelse som du sent kommer glömma.

Ost och Vinprovning Stockholm

ost och vin

I en fantastisk miljö väntar en oförglömlig kväll fullpackad med intressant föreläsning, härliga ostar, goda viner och fantastiskt treligt sällskap.

Ansiktsbehandling Stockholm

kvinna får ansiktsbehandling

Passar de flesta åldrar. Ta en paus från vardagens stress och unna dig eller någon du håller kär en fantastisk ansiktsbehandling eller massage

Folkrace

folkrace

Folkrace är en Svensk tradition som passar dig som gillar gamla bilar, tävling och en väldig massa damm och lera. Perfekt upplevelse att göra med några vänner.

Wingsuit

person flyger med wingsuit

Detta är den perfekta upplevelsen för dig som alltid undrat hur det känns att flyga. Upplev känslan av total viktlöshet samtidigt som adrenalinet pumpar.

Whiskyprovning

flera sorters whisky

En helkväll där du som Whiskyälskare får testa på och lära dig om ett stort utbud av olika Whiskeysorter och dess historia. En helkväll i Whiskyns ära.

Pistolskytte Stockholm

pilstol och hörselkåpa

Pistolskytte är den perfekta upplevelsen för dig som alltid undrat hur det känns att skjuta ett riktigt vapen. Rolig och spännande upplevelse som passa alla.

Helikopter Stockholm

helikoptertur i stockholm

Upplev fantastiska vyer och se Stockholm från ovan. Under en 20 minuters guidad helikoptertur kommer du få en upplevelse du sent kommer att glömma.

Herrgårdsupplevelse för två

herrgård

Upplev en fantastisk och avslappnande herrgårdsupplevelse med god mat och avkoppling. Allt i en fantastisk miljö där övernattning självklart ingår

Ölprovning Stockholm

ölprovning i stockholm

Den perfekta upplevelsen för alla med mersmak för öl. Provning av flera ljusa och mörka ölsorter samt en utbildning i dess historia

Takvandring Stockholm

personer takvandrar i stockholm

I denna fantastiska upplevelse får du njuta av två fantastiska upplevelser i en. En fantastiskt god middag i kombination med underhållande Stand Up.

Stand up dinner

scen med mikrofon

I denna fantastiska upplevelse får du njuta av två fantastiska upplevelser i en. En fantastiskt god middag i kombination med underhållande Stand Up.

Modell för en dag

modellfotografering

Upplev hur det är att vara en riktig modell för en dag i denna roliga och spännande upplevelsen. Självklart får du behålla det bästa kortet.

Flygsimulator

personer i en flygsimulator

“This is your captain speaking”
I denna otroligt realistiska flygsimulator får du uppleva hur det är att vara flygkapten på riktigt.

Flygupplevelse

flygande plan

Har du alltid undrat hur det känns att faktiskt flyga ett riktigt plan? Nu har du möjligheten att testa. Bli  en riktig pilot för en dag i denna fantastiska upplevelse.

Hyra lamborghini

gul lamborghini

Tryck plattan i mattan i en av världens bästa supersportbilar. Den perfekta upplevelsen för dig som gillar hästkrafter, g-krafter och en stor dos adrenalin.

Kör Aston Martin

parkerad aston martin

Upplev elegansen och den kompromisslösa kvaliteten i en Aston Martin. Med en toppfart på 305 km/h kan du vara säker på att komma fram i tid.

Kör Nissan GTR

sillvrig nissan gtr

Med över 600 hästkrafter och en toppfart på över 300 km/h är Nissan GTR det perfekta valet för dig som vill uppleva en av världens snabbaste gatbilar.