Pistolskytte Stockholm är en perfekt upplevelse som passar vid många tillfällen. Vem har inte undrat hur det känns att skjuta med en riktig pistol? Skjut totalt 45 skott med tre olika pistoler. 

pilstol och hörselkåpa
  • Få skjuta en skarpladdad pistor och faktiskt veta hur det känns på riktigt

  • Välj bland olika Pistoler och Revolvar av olika kabler under upplevelsen

  • Förberedande utbildning och genomgång av skjutteknik

Pistolskytte Stockholm – Upplevelseföretag att välja bland

live it logga
  • 2 olika pistolskytte upplevelser 
  • Utförs i grupp med andra
  • Pris från 995 kr/person
  • Cirka 75 minuter

Pistolskytte Stockholm

Att testa på pistolskytte är en dröm för många av oss. En riktig spänningsupplevelse som skapar minnen för livet! Instruktörerna är väldigt kompetenta och proffsiga – i vissa till och med landslagsmeriterade. De kommer lära dig allt du behöver veta gällande skjutteknik: grunderna, tekniken och andra tips och tricks. Tillsammans kommer ni garanterat skapa en spännande upplevelse och ett minne du sent glömmer.

Pistolskytte är en upplevelse som passar de flesta. Lär dig hur du hanterar både vapnet och din egen kropp för att få en så träffsäker upplevelse som möjligt. Pistolskyttet är en mix av alla de delar man söker i en upplevelse: spänning, adrenalin, fokus och precision. Om du lyssnar noga på instruktörerna och ser till att ditt fokus är på rätt ställe kan du snabbt se förbättrade resultat under pistolskyttets gång. Varje deltagare får personlig feedback från de kompetenta instruktörerna.

En riktig pangupplevelse helt enkelt!

Exempel på pistolskytte via Live it:

Denna upplevelse börjar med inskrivning och en tydlig säkerhetsgenomgång. Sedan får du lära dig skjutteknikens grunder – vilken ställning du ska stå i, hur och när du ska andas, på vilket sätt du ska sikta och rikta vapnet och till slut hur och när du avfyrar vapnet på bäst sätt för rätt effekt.

Efter dessa viktiga delar får du testa på att skjuta med kända pistoler med 9 mm kaliber. Efter att du har testat på detta får du testa på mer kraftfulla vapen. Först ett par välkända pistoler och sedan den mytomspunna revolvern 357 Magnum.

Vill du ha mer ut av ditt pistolskytte kan du istället välja Live its “Stora skyttepaket” – det innehåller inte mindre än 30 olika skott. Utöver kaliber 9 mm, kaliber 45 APC och 357 Magnum får du här även testa på Magnum 44 och pistolen Desert Eagle.

Pistolskytte - vad ingår?

I Live its pistolskytte-upplevelse ingår 15 skott med 3 olika pistoler av kaliber 9 mm, 3 skott med pistol av kaliber 45 APC samt 2 skott med revolvern 357 Magnum. All övrig nödvändig utrustning får du låna på plats på skyttebanan.

Upplevelsen hålls inomhus på skjutbana och är därför inte väderberoende. Upplevelsen gäller för en person, utförs i grupp med andra skyttar och tar cirka 75 minuter allt som allt. Om du tar med dig vänner eller familj får dessa följa upplevelsen från åskådarplatser vid sidan om skjutbanan.

Lägsta ålder för pistolskytte är 18 år, dock krävs inga förkunskaper eller licenser. Nykterhet är