Flyg fram över vattnet  som en superhjälte med en Jetpack på ryggen. Ta sats upp till 9 meter ovanför vattenytan och dyk sen rakt ner under vattnet. En otroligt populär upplevelse som alla som vågar borde prova. Garanterat ett minne för livet.

person flyger jetpack
  • Flyg upp till 9 meter över vattnet

  • Lån av utrustning och personlig instruktör ingår i upplevelsen

  • Minimum ålder är 15 år med målsmans intyg

Jetpack – Upplevelseföretag att välja bland

live it logga
  • Endast hos Live It
  • Upplevelsen gäller för en person
  • Pris från 995 kr/person
  • 20 – 25 minuter

Jetpack

Jetpack är den ultimata upplevelsen för dig som gillar fart, höjd, frihet och vatten. I en Jetpack kan du flyga över vattnet som en astronaut och uppleva din omgivning från en helt ny synvinkel. Detta är den senaste skapelsen från samma personer som har skapat både Flyboarden samt Hoverboarden. Denna upplevelse passar perfekt att ge till dig själv eller någon du tycker om.

Innan ni drar igång själva upplevelsen kommer ni att börja med en kortare genomgång. Ni kommer att gå igenom hur jetpacken fungerar samt även vad man bör och inte bör göra. Efter den kortare genomgången är det dags att göra sig redo för upplevelen och byta om. Badkläder och handduk rekommenderas att man tar med sig. Om man vill kan man använda en våtdräkt som finns att låna på plats. Lån av våtdräkt samt annan typ av utrustning ingår självklart i priset.

Jetpack Stockholm

Beroende på vilken av de olika upplevelserna man väljer kan flygtiden variera något. Normalt brukar flygtiden ligga på ca 15 minuter vilket räcker gott och väl. Du kommer självklart att bli omhändertagen av utbildad och professionell personal. Personalen kommer att finnas vid din sida under hela upplevelsen så det finns absolut ingenting att oroa sig för. Under själva genomgången kommer ni gå igenom allting men är det någonting som känns oklart eller som du känner att du inte har förstått ordentligt så är det självklart bara att fråga.

Jetpack är en av de mest populära upplevelserna som vi har på denna jämförelseportal och det är inte svårt att förstå varför. Detta är den ultimata upplevelsen som kombinerar allt från vatten, fart, flyg till adrenalin. Det är en upplevelse som passar för de flesta och som framförallt blir otroligt uppskattad av dom som vågat sig på att testa.

Observera att upplevelsen kan komma att ställas in med kort varsel då just denna upplevelse är högst väderberoende