Gör din dröm till verklighet och bli en Mustang Gt ägare för ett helt dygn. I denna upplevelse får du möjligheten att hyra en riktig muskelbil i hela 24 timmar. Åldersgränsen för upplevelsen är 30 år och en deposition på 15 000 kr kommer att krävas.

silvrig mustang
  • Bli ägare till en riktig muskelbil i hela 24 timmar

  • Bilen är en 4-sits cab med 450 hk och en toppfart på 250 km/h

  • En körsträcka på 10 mil ingår i grundpriset

Hyra Mustang – Upplevelsen finns inte tillgänglig

Hyra Mustang

Gör drömmen till verklighet och genom att hyra en Mustang. Du har nu den unika möjligheten att bli ägare till en Mustang GT under ett helt dygn. Tryck gasen i botten och upplev ett härligt dygn med muskelbilarnas muskelbilar.

Bilen är en 4 sits cab med en v8 på 450 hästkrafter. Nypriset för bilen är runt 600.000 kr och den gör 0 till 100 på 4,2 sekunder. Bilen har en helautomatisk växellåda och är bakhjulsdriven. Pressa varvmätaren och känn luften genom håret samtidigt som du hör det ljuvliga ljudet v8 på 450 hästkrafter ger ifrån sig. Detta är ett riktigt vrålåk som bara måste upplevas och detta är den perfekta upplevelsen för dig som alltid undrat hur det är att äga ett riktigt vrålåk.

Gällande uthyrning av bilen kan det vara bra att veta att åldersgränsen är 30 år. Vid hämtning av själva bilen lämnas en deposition på 15.000 kr. Svenskt körkort och nykterhet är självklara krav som egentligen inte borde behöva nämnas. Om någonting skulle hända under upplevelsen så har du en maximal självrisk på 20.000 kr. Det innebär att du som mest kan vara tvungen att betala 20.000 kr om du har varit med om en krock eller liknande.

I själva upplevelsen ingår ett dygns hyra samt 10 mil som är inkluderat i priset. För körsträcka över 10 mil debiteras 15 kr per kilometer när bilen lämnas tillbaka.

Detta är den ultimata upplevelsen att unna sig själv, ge bort eller bara för att överraska någon du håller kär. Då det är begränsat med körtillfällen kan det vara bra att vara ute i god tid innan själva upplevelsen ska äga rum.