Nu kan du äntligen slippa alla köer, stå i toakö eller vänta på maten. Hyr gröna lund för en dag och  Du och dina 500 vänner har nu möjligheten att njuta av hela nöjesparken helt själva i denna riktigt häftiga upplevelse.

gröna lund från vattnet
  • Ha hela nöjesparken helt för er själva

  • Upplevensen är för över 5000 personer

  • Vip-entré och åkband för hela dagen ingår för alla deltagare

Hyr Gröna Lund – Upplevelseföretag att välja bland.

live it logga
  • Egen VIP-entré
  • Upp till 500 personer
  • Pris från 261 600 kr
  • 1 timme innan öppning

Hyra Gröna Lund

Nu har du äntligen möjligheten att göra drömmen till verkligheten och få Gröna Lund helt för dig själv. Ta med dig 500 kompisar och roa er så mycket ni bara orkar innan öppningen för allmänheten. Alla deltagare får självklart ett åkband som gäller hela dagen.

Det finns speciella tillfällen och det finns speciella upplevelser. Detta är en sån där speciell upplevelse som passar helt fantastiskt till så många tillfällen. I upplevelsen ingår att du och dina vänner och familj får tillträde till Gröna Lund 1 timme före öppning. Ni får tillgång till alla attraktioner och självklart kommer allting övrigt att vara öppet precis som vanligt. Ni kommer att gå in genom Gröna Lunds VIP entré då de vanliga ingångarna är stängda när ni ankommer till nöjesparken.

En timme är långt tid och speciellt om man slipper lägga 1 minuter på att stå och vänta i kö. Passa på att åka alla dina favoritattraktioner så många gånger du bara orkar. För den som inte varit på Gröna Lund tidigare så finns det massvis med olika attraktioner för alla åldrar och för de riktigt modiga finns riktigt läskiga åkattraktioner.

Du kommer stå som tivolidirektör under denna timme och det kräver förberedelse. Innan upplevelsen kommer du som ansvarig att gå igenom alla detaljer så att när den magiska dagen inträffar så blir allt precis så bra som det var tänkt. Ni kommer bli mött av personal och kommer hela tiden ha personal i er närvaro om det skulle vara någonting ni skulle undra över.

Upplevelsen är inte väderberoende så det gäller att klä sig efter väderlek. Tänk även på att mat och dryck finns på plats men man kan även göra större arrangemang gällande mat i förväg under planeringen. När nöjesparken öppnar som vanligt är det bara för er att fortsätta njuta av er förhoppningsvis fantastiska dag.