Du och din grupp är instängd i ett rum fyllt av mysterier, gåtor och ledtrådar. Er uppgift är att använda alla era förmågor för att lösa uppdraget och ta er ut. Innan tiden har gått ut. En rolig, spännande och kreativ upplevelse som uppskattas av alla.

escape room
  • Inga förkunskaper krävs – alla kan delta

  • Upplevelsen finns för sällskap upp till 6 personer

  • Välj bland en mängd olika spännande och kreativa inriktningar på upplevelsen

Escape Room Stockholm – Upplevelseföretag att välja bland.

  • Totalt pris från 599 kr
  • 2 – 6 personer
  • Cirka 60 – 90 minuter
live it logga
  • Totalt pris från 1 800 kr
  • 2 – 6 personer
  • Cirka 60 minuter

Escape Room Stockholm

Escape room Stockholm är en upplevelse som ger det där pirret i magen och känslan av nervositet även fast det egentligen inte är någonting som kan hända.  Det är en annorlunda upplevelse att bli inlåst med upp till sex andra personer (ditt sällskap) samtidigt som man har ett viktigt uppdrag att lösa.

Escape room Stockholm är en relativt ny företeelse i Sverige och har blivit en otroligt populär sådan. Själva upplevelsen går ut på att en grupp personer blir inlåsta i ett mystiskt rum. För att ta sig ut måste deltagarna list ut olika gåtor och lösa olika mysterier för att hinna ut i tid. Om man inte hinner ut i tid är det ingen som vet vad som händer. Man kanske aldrig kommer ut.

Innan ni börjar upplevelsen väljer ni själva bland en mängd olika teman på själva upplevelsen. Detta gör att ni kan anpassa upplevelsen efter vad just ni tror passar er. Efter att temat är valt är det bara kliva in i rummet. Under själva upplevelsen kommer det även att närvara en guide vars uppgift är att hjälpa er om ni kör fast. Självklart kommer guiden bara ge er hintar om vad ni kanske ska tänka på eller kanske har glömt att tänka på. Tiden i rummet är 60 minuter.

Den totala tiden för hela upplevelsen är 80 minuter då det kommer att vara en genomgång innan själva upplevelsen. Genomgången kommer att vara enklare instruktioner och råd inför er upplevelse.

Rekommenderad ålder är 15 år för att förstå och få en bra upplevelse. I övrigt är det bara att ha vanliga kläder och det finns ingenting som deltagarna behöver tänka på i förhand i övrigt.

Escape room Stockholm är en rolig, annorlunda och lite läskig upplevelse som är fantastiskt rolig. Använd din kreativitet och bli den som kanske löser hela gåtan!