Dagsspa Stockholm är en perfekt upplevelse om du vill njuta av en härlig och avkopplande dag i ett fantastiskt lyxigt och gemytligt spa. Med tillgång till behandlingar, relaxavdelning, pool och bastu kommer du garanterat uppskatta denna lyxiga upplevelse. I priset ingår handuk, badrock och självklart en god lunch.

kvinna på spa
 • En hel dags avkoppling i en fantastisk miljö

 • Spaanläggning med tillhörande bad och bastu

 • Unna dig eller någon du tycker om en en dag av njutning

Dagsspa Stockholm – Upplevelseföretag att välja bland

boxexperience logga
 • Välj mellan 2 olika dagsspan
 • Gäller för 2 personer
 • Totalt pris från 995 kr
 • Fri tid
live it logga
 • Välj mellan 10 olika dagsspan
 • Finns för flera personer
 • Pris från 595 kr/person
 • Varierande (oftast halvdag)

Dagsspa Stockholm

Fly Stockholms pulserande vardag med jobb, skola, möten, storhandling, träning och både höga och låga förväntningar – unna dig själv en spadag! Ta med kollegorna, kärleken, mamma, bästa vännen, eller varför inte hålla allting hemligt och gå helt ensam.

Njut av ett dopp i en uppvärmd pool, bada bastu eller ta en välgörande kopp te eller ett glas vin i loungen. Glid runt i badkläder, läs en bok och boka kanske en behandling? Förgyll vardagen med lite extra kvalitetstid med någon du håller kär.

Alla är vi värda att då och då få en lyxig dag full av njutning. Passa på att koppla av och komma ner i varv. Kliv ut från dagspat rosig om kinderna, med ro i själen och lite lättare vikt över axlarna.

Här nedan hittar du Stockholms bästa dagspa till prisvärda summor!

Upplevelsen inkluderar inträde till en spaanläggning där du kan bada i pool och njuta av en stund i bastun. De flesta anläggningar erbjuder gym och ibland även träningspass, vilket gör att du kan svida om till träningskläderna för en stund innan du byter om till badkläder, morgonrock och badtofflor. Placera dig själv i en skön loungestol eller glid ner i det härligt uppvärmda vattnet.

På de flesta ställen tar du med egna badkläder men har möjlighet till lån av badlakan och badrock. Var noga med att läsa de detaljerade uppgifterna, många spaanläggningar har en åldersgräns på 18 år.

Exempel på dagspa i Stockholm:

Via Liveit kan du boka en spadag på Clarion Hotel Signs spa Selma City Spa, placerat på Norra Bantorget – mer centralt går inte att hitta. Ta hissen upp till den åttonde våningen, högt över takåsarna hittar du Selma City Spa. Här kan du bada i den uppvärmda utomhuspoolen, värma upp dig i bastun eller tillbringa en stund i gymmet.

I just denna upplevelse ingår inträde till Selma City Spa och ett glas cava. Spadagspaketet gäller måndagar till torsdagar och du kan välja mellan dagspa (kl 8.30 till 14.30) eller kvällsspa (kl 15.00-21.00). Lunch ingår ej, men finns att köpa på plats.

Vill du istället komma bort från stan för en stund kan du välja ett spapaket på Skepparholmen Nacka. Det är nära stan, men ändå en bit ifrån (20 minuter). Här kan du lämna alla förpliktelser därhän och istället fokusera på dig själv och ditt välmående. Dessa spapaket kan bokas torsdagar (kl 9.00-12.00 eller 12.00-16.00) och fredagar (kl 9.00-12.00). I detta dagspa-paket ingår även ett spa-kit från Care of Gerd.