Bodyflight Stockholm ger dig en unik möjlighet att få känna på hur det faktiskt känns att flyga. Din flygtid motsvarar ett fritt fall på 12 00 meter i denna unika upplevelse som äntligen kommit till Sverige.

personer flyger bodyflight
  • Sväva i vindhastigheter på 200 km/h

  • Flygtiden motsvarar ca 3 fallskärmshopp

  • Upplev känslan av att flyga 

Bodyflight Stockholm – Upplevelseföretag att välja bland

live it logga
  • Endast hos Livet it
  • Upplevelsen utförs i grupp
  • Pris från 795 kr/person
  • Cirka 60-90 min inklusive teori
  • Flygtiden motsvarar 3 fallskärmshopp från 4000 m

Bodyflight Stockholm

Bodyflight Stockholm är en grym upplevelse som passar de flesta med lite äventyrslust. När bodyflight kom till Stockholm gavs du äntligen möjligheten att uppleva hur det känns att flyga!

Själva upplevelsen börjar med en lättare genomgång av vad som kommer att hända och sen är det dags. Varje person kommer att få hjälp av en utbildad guide under själva flygningen som varar i ungefär 120 sekunder. 2 minuter kanske låter lite men i verkligheten motsvarar det 3 hopp från Mount Everest på 4000 meter styck. I ett fallskärmshopp är det fria fallet normalt runt 45 sekunder till någon minut. Detta kan vara anledningen till att bodyflight är en av våra mest förmedlade upplevelser.

Under själva “hoppet” kommer du att få hjälp av en instruktör som kommer hjälpa dig med balansen tills du får in den själv. Detta brukar gå ganska snabbt men det är kanske inte så jättekonstigt om det känns lite ovant första gången man färdas i en vindtunnel i 200 km i timmen.

Vindtunneln är vertikal vilket innebär att du kan sväva i princip helt fritt vilket ger en enorm känsla av frihet. Det finns inte många exemplar av vindtunnlar som denna och denna är dessutom högst i världen.

Riktlinjer inför din bodyflight-upplevelse

Innan upplevelsen kan det vara bra att veta hur man bör vara klädd och vad man bör undvika. Det är fördelaktigt med lediga kläder. Skorna ska gärna sitta tight eller gå att dra åt, någon form av gymnastiksko är att föredra. Åldersgränsen kan variera men är ofta under sex år och maxvikten brukar vara ca 120 kg.

Denna upplevelse finns tillgänglig i princip varje dag året om vilket gör det till en upplevelse som både är fantastisk och har stor tillgänglighet.

Ta möjligheten att uppleva känslan av att kasta sig ut från ett berg tre gånger högre än Mount Everest och fall fritt mot avgrunden…

Det finns dock ett alternativ värre (och mer spännande!) för den som tycker att vanlig bodyflight är för mesar. För den som inte nöjer sig med att sväva fritt i luften finns även bodyflight-vr som tar bodyflight till en helt ny nivå.