Ett besök på en äventyrsbana i Stockholm är den perfekta upplevelsen för dig som vill testa vad du egentligen går för! Med mängder av annorlunda, roliga och kreativa hinder är detta ingen lätt match. Ge den ett försök och se om du klarar hela!

person i äventyrsbana
  • Stockholms bästa äventyrsbana

  • Upplevelsen pågår ca 1 – 3 timmar beroende på antal deltagare

  • Många unika,häftiga och tuffa hinder som kan vara svårare än man kan tro

Äventyrsbana Stockholm – Upplevelseföretag att välja bland

live it logga
  • Utförs i grupp med andra
  • Pris från 545 kr
  • Cirka 1-3 timmar
  • Åldersgräns 15 år i Stockholm

Äventyrsbana Stockholm

Äventyrsbana i Stockholm är den perfekta upplevelsen för dig som verkligen vill utmana dig själv eller någon annan. Detta är ingen lätt äventyrsbana och du kommer vid flera tillfällen befinna dig på höga höjder, ibland på upp till 18 meter. Detta är alltså en utmanande hinderbana som inte passar personer med till exempel höjdskräck, gravida kvinnor eller personer med hjärtproblem.

Innan ni börjar med äventyrsbanan är det självklart dags för säkerhetsgenomgång. All personal på plats har lång erfarenhet och säkerhetsnivån är den absolut högsta. Då ni kommer befinna er så högt upp som 18 meter upp i luften kommer ni under hela upplevelsen vara fastspända så att ingenting kan gå fel. Ni får även instruktioner om vad man får och inte får göra på äventyrsbanan.

Efter att all information är avhandlad är det bara att spänna på sig selen och ge sig iväg upp i klättertopparna. Ta dig fram hinder för hinder och visa kompisarna eller kollegorna vem som faktiskt är bäst och modigast. Hinderbanan är inte helt enkelt vilket gör den rolig då man får kämpa för att ta sig igenom den. Och när man har lyckats får man njuta av en stund av segerglädje.

Riktlinjer när du ska testa på äventyrsbana

Beroende på antal deltagare är tiden för hela upplevelsen mellan 1 och 3 timmar. Upplevelsen är inte väderberoende vilket innebär att den kommer att äga rum i nästan alla väder (undantaget kraftig storm, kraftigt regn eller kraftigt snöfall). Se till att prata med företaget du väljer innan ni ger er iväg så att det inte blir några missförstånd.

Att ha på sig oömma kläder och platta skor är ett måste och så även nykterhet. Äventyrsbanan kan ha egna satta åldersgränser men i flesta fall anses de vara lämplig från barn i ca 12 års ålder. Maxvikten för denna upplevelse är 110 kg.

Detta är en perfekt upplevelse för kompisgänget, möhippan, svensexan eller varför inte företagseventet!